Locatie

TivoliVredenburg

Foto: TivoliVredenburg gezien vanaf de uitgang van Hoog Catharijne aan de Catharijnesingel. De ingang staat aangegeven in de afbeelding.

Adres
Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Openbaar vervoer
TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. TivoliVredenburg ligt op circa 5 min. loopafstand van Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

De dichtstbijzijnde bushaltes zijn:
- Vredenburg, direct naast TivoliVredenburg
- Utrecht Centraal Station, Centrumzijde, op 5 minuten loopafstand.
- Sint Jacobsstraat, op enkele minuten loopafstand
- Neude, op 5 minuten loopafstand

Te voet vanaf Station Utrecht Centraal
Loop vanaf het perron naar de stationshal en richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Ga vanaf het stationsplein, Hoog Catharijne binnen en sla bij binnenkomst linksaf. Volg het pad naar rechts (langs de H&M en C&A), loop rechtdoor en ga de roltrap af. Kijk links naar buiten en u ziet Tivoli Vredenburg.

Bij deze route kan gebruik gemaakt worden van roltrappen en liften.

Fietsenstallingen
Komt u met de fiets? Zet uw fiets dan gratis, droog en veilig in een van de bewaakte stallingen in de buurt. U-Stal Vredenburg is de dichtstbijzijnde stalling. 

Auto & Parkeren
In de directe omgeving van TivoliVredenburg kunt u parkeren in een van de verschillende parkeergarages van Hoog Catharijne (P1 t/m P6). Daarnaast bevinden zich nog een aantal andere parkeergarages op loopafstand (Paardenveld, Bijenkorf/LaVie en Springweg). 

Let op: in het centrum/stationsgebied en rondom TivoliVredenburg, werkt navigatie niet altijd goed. We raden u aan om de navigatie uit te zetten en de borden te volgen.

Een actueel overzicht van de parkeergarages in de binnenstad is hier te vinden.

Parkeren voor bezoekers met een beperking
In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervaliden-parkeerplaatsen en een lift. Daarnaast kunt u gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt (Varkenmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van Tivoli Vredenburg).

Met een gehandicaptenparkeervergunning van de Gemeente Utrecht is het ook toegestaan om gratis te parkeren op plekken waar betaald parkeren is. Behalve op plekken met het bord ‘Vergunninghouders’. Deze parkeervergunning is gratis aan te vragen, ook als u buiten Utrecht woont.

Klik hier voor uitgebreidere informatie over de toegankelijkheid van het gebouw en de zalen.